Stichting 55+ Actief Gramsbergen

Programma 2018

Toneelver. ROKE vrijdagavond 23 februari 2018

Voordracht Museum Ommen vrijdag 30 maart 2018 in DE BINDER

Vrijdagmiddag 26 januari 2018 – 14.00 uur. De Binder.

Jaarvergadering – Nieuwjaarsvisite. En daarna zal ons aftredende bestuurslid Jan Gerritsen ons dia`s tonen van: Het leven op het platteland in Ethiopië.

Vrijdagavond 23 februari 2018 – 19.30 uur. De Binder.

Toneelvereniging “Roke” uit Radewijk treedt voor ons met het stuk: "Geef me nog 'n druppie" dat is geschreven door Wilhelm Behling. Stef is samen met zijn vrouw Coba eigenaar van een klein hotel. Stef heeft samen met zijn vrienden Herman en Sjoerd een uitstapje gemaakt met de kegelclub naar Majorca. Ze kunnen er wel dagen over napraten. Vooral de ontmoeting met twee dames wil maar niet uit hun gedachten. Ze hebben een hele mooie avond en nacht met deze dames gehad.... denken ze. Tot grote schrik van de drie heren komt een van de dames hen opzoeken. Ze wil trouwen met de vader van het kind dat ze krijgt. Voor Stef en Herman ziet het er heel beroerd uit, want zij hebben zich uitgegeven als vrijgezelle heren.

Vrijdagmiddag 30 maart 2018 – 14.00 uur. De Binder.

Het museum Ommen komt met een streektaalprogrammamet voordracht en dialectquiz met video. En, aans as aans, now mu`j vanuut ABN noar dialect vertoal`n.

Vrijdagavond 20 april 2018 – 19.30 uur. De Binder.

Vanavond treden voor ons de “Sjompiesingers” op. Deze zijn hier wel zo bekend, dat ze geen verdere toelichting behoeven.

Mei/juni 2018.

Kleppertoer met eventueel aansluitend een diner. Nadere informatie vindt u t.z.t. op de nieuwsbrief.

Maandagmiddag 27 augustus 2018 – Oranjefeest 14.00 uur in De Binder.

Vrijdagavond 28 september 2018 – 19.30 uur. De Binder.

Het afgelopen jaar zijn er bij alle clubs van onze stichting filmopnamen gemaakt. Van al deze stukjes is een film gemaakt, die we graag op deze avond willen vertonen.

Vrijdagmiddag 26 oktober 2018 – 14.00 uur. De Binder.

Deze middag komt er een speciaal opgeleide OV-ambassadeur om ons wat meer wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Aan de orde komen: Reizen met de OV-chipkaart in bus en trein en de werking van kaartautomaat en oplaadpunten, aanvragen van een OV-chipkaart en de buslijnen in de directe omgeving en de regiotaxi.

Vrijdagavond 30 november 2018 – 19.30 uur. De Binder.

Vanavond is de heer Jan Huttinga onze gast. Hij is boswachter in de Kroondomeinen van Het Loo in Apeldoorn. In zijn programma “Kroonjuwelen van Het Loo” vertelt hij veel. Hij laat er soms dierengeluiden bij horen en af en toe toont hij ook een stukje film. Het programma is prachtig afwisselend en boeiend.

Woensdagmiddag 12 december 2018 – 14.00 uur. De Binder.

Kerstmiddag. De Protestantse Gemeente Gramsbergen zal deze middag verzorgen.

Deze middag komt het Cabaretduo ‘’Jong Belegen’’ (onderdeel van “Twee Recht Twee Averecht’’) uit Willemsoord een optreden voor ons verzorgen met veel humor, sketches en zang. Hun optreden voor de vrijwilligers van de Saxenburggroep twee jaar geleden was zo`n succes, dat we blij zijn, dat ze nu in de feestweek weer komen.

Vrijdagavond 20 april 2018 Sjompiesingers

Maandag 27 augustus 2018 Cabaretduo "Jong Belegen"

Vrijdagavond 30 november 2018 Jan Huttinga met "Kroonjuwelen van Het Loo"